Papryka ostra nadaje potrawom szczególnie pikantny smak. Dodaje się ją w niewielkich ilościach do gulaszu, mięs ryb, zup, potraw jarzynowych i sosów.
Darmowa dostawa od 250 zł
Papryka ostra nadaje potrawom szczególnie pikantny smak. Dodaje się ją w niewielkich ilościach do gulaszu, mięs ryb, zup, potraw jarzynowych i sosów.
Dostępność: duża ilość
Papryka wędzona charakteryzuje się wyraźnym i bardzo przyjemnym aromatem dymu wędzarniczego.
Dostępność: duża ilość
Pieprz biały charakteryzuje się delikatnym wyrafinowanym smakiem. Używany jest przede wszystkim do białych sosów oraz tam, gdzie chcemy uzyskać delikatniejszy smak niż przy użyciu pieprzu czarnego.
Dostępność: duża ilość
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, marynat, wędlin, nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych.
Dostępność: duża ilość
Przyprawa używana do mięs, wędlin i sosów.
Dostępność: duża ilość
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Dostępność: duża ilość
Pieprz długi polecany jest do marynat, bulionów, gulaszy, mięs i serów. Sprawdzi się również jako dodatek do przetworów owocowych i deserów. Można stosować go w całości, rozetrzeć w moździerzu lub zmielić w młynku.
Dostępność: brak towaru
Potrzebujesz pomocy?