Dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni, mięsa z rusztu. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, sosy, potrawy z jaj i białego sera.
Darmowa dostawa od 250 zł
Dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni, mięsa z rusztu. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, sosy, potrawy z jaj i białego sera.
Dostępność: duża ilość
Składniki: papryka zielona płatki 100%.
Masa netto: 50 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741003003
Dostępność: duża ilość
Pieprz biały charakteryzuje się delikatnym i wyrafinowanym smakiem. Używany przede wszystkim do białych sosów oraz tam, gdzie chcemy uzyskać bardziej delikatny smak niż przy użyciu pieprzu czarnego.
Dostępność: duża ilość
Pieprz biały charakteryzuje się delikatnym i wyrafinowanym smakiem. Używany przede wszystkim do białych sosów oraz tam, gdzie chcemy uzyskać bardziej delikatny smak niż przy użyciu pieprzu czarnego.
Dostępność: duża ilość
Pikantna przyprawa z XVIII wieku, używana do wyostrzania smaku. Stosuje się ją do roślin strączkowych, drobiu, sosów, gulaszu, owoców morza.
Dostępność: duża ilość
Pikantna przyprawa z XVIII wieku, używana do wyostrzania smaku. Stosuje się ją do roślin strączkowych, drobiu, sosów, gulaszu, owoców morza.
Dostępność: duża ilość
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin, nadaje się do przyprawiania surówek warzywnych.
Dostępność: duża ilość
Potrzebujesz pomocy?