Pierzga pszczela to jeden z najcenniejszych produktów pszczelich. Zawiera wapń i jest bogatym źródłem magnezu, żelaza, potasu, cynku, manganu oraz miedzi.
Sposób użycia: 2-3 łyżeczki zalać 1/3 szklanki przegotowanej, ostudzonej wody i odstawić na kilka godzin. Pyłek w tej postaci zaleca się przyjmować 2 razy dziennie, rano na czczo i wieczorem przed snem. Kuracja powinna trwać 1-2 miesiące. Najlepiej wiosną i jesienią. Unikać dodawania do płynów o temperaturze powyżej 45°C
Masa netto: 220 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".