Pieprz zielony stosuje się do potraw duszonych, np. drobiu, bulionu, zup, zapiekanek i deserów.
Darmowa dostawa od 250 zł
Przyprawa stosowana do mięs i wędlin.
Dostępność: duża ilość
Pieprz zielony stosuje się do potraw duszonych, np. drobiu, bulionu, zup, zapiekanek i deserów.
Dostępność: duża ilość
Jego kolor ozdobi każdą potrawę. Posiada specyficzny smak używany z umiarem wszędzie tam, gdzie pieprz czarny czyli do zup, mięs, ryb, wędlin, sałatek.
Dostępność: duża ilość
Dodaje się ją do gulaszu, sznycli, pieczeni, mięsa z rusztu. Przyprawiamy nią zupy jarzynowe, drób, sosy, potrawy z jaj i białego sera.
Dostępność: duża ilość
Cynamon to idealna przyprawa do potraw. Ceniony również ze swoich właściwości leczniczych.
Dostępność: duża ilość
Pieprz biały charakteryzuje się delikatnym wyrafinowanym smakiem. Używany jest przede wszystkim do białych sosów oraz tam, gdzie chcemy uzyskać delikatniejszy smak niż przy użyciu pieprzu czarnego.
Dostępność: duża ilość
Całe ziarenka dodaje się do marynat, szczególnie wzbogaca smak ciemnych sosów, polepsza walory smakowe kompotów i likierów.
Dostępność: duża ilość
Potrzebujesz pomocy?