Pieprz zielony stosuje się do potraw duszonych, np. drobiu, bulionu, zup, zapiekanek i deserów.
Darmowa dostawa od 250 zł
Mielona żubrówka stanowi komponent wykwintnych sosów oraz marynat używanych głównie do dziczyzny, drobiu i królików.
Dostępność: duża ilość
Jest to jedna z najcenniejszych i najdroższych przypraw.
Dostępność: duża ilość
Jest to jedna z najcenniejszych i najdroższych przypraw.
Dostępność: duża ilość
Papryka ostra nadaje potrawom szczególnie pikantny smak. Dodaje się jej w niewielkich ilościach do gulaszu, mięs, ryb, zup, potraw jarzynowych i sosów. W kuchni Meksyku stanowi jeden z głównych składników.
Dostępność: duża ilość
Pieprz zielony stosuje się do potraw duszonych, np. drobiu, bulionu, zup, zapiekanek i deserów.
Dostępność: duża ilość
Przyprawa o smaku orzechowy, ciepły i delikatnie słodki.
Dostępność: duża ilość
Wzmacnia naturalny smak i aromat kawy. Przyprawy korzenne wchodzące w skład mieszanki rozgrzewają organizm, pozwalają na rozkoszowanie się znanym napojem w nieco innej, korzennej wersji.
Dostępność: duża ilość
Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości, świeżo startą.
Dostępność: duża ilość
Potrzebujesz pomocy?