Liście kolendry dodaje się do sosów, dipów, zup, sałatek oraz dań orientalnych.
Darmowa dostawa od 250 zł
Liście kolendry dodaje się do sosów, dipów, zup, sałatek oraz dań orientalnych.
Dostępność: duża ilość
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawianych np. pieprzu ziołowego i curry.
Dostępność: duża ilość
Stosowane do kiszenia kapusty, kwaszenia i konserwowania ogórków oraz duszenia mięsa, ryżu, warzyw korzeniowych.
Dostępność: duża ilość
Stosuje się jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryb. Podnosi walory smakowe w mieszankach przyprawowych.
Dostępność: duża ilość
Stosuje się jako przyprawę do cielęciny, baraniny, drobiu i ryb. Podnosi walory smakowe w mieszankach przyprawowych.
Dostępność: duża ilość
Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Wchodzi w skład curry. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu. Można dodawać ją do musztardy, sosów.
Dostępność: brak towaru
Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Wchodzi w skład curry. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu. Można dodawać ją do musztardy, sosów.
Dostępność: duża ilość
Potrzebujesz pomocy?