Przyprawić rybę bezpośrednio przed smażeniem wklepując przyprawę w kawałki ryby lub smarować przyprawą połączoną olejem.
Darmowa dostawa od 250 zł
Przyprawić rybę bezpośrednio przed smażeniem wklepując przyprawę w kawałki ryby lub smarować przyprawą połączoną olejem.
Dostępność: duża ilość
Składniki: pietruszka korzeń*, marchew*, cebula*, por*, natka pietruszki*, tymianek*, liść laurowy*, lubczyk*, koperek*, ziele angielskie*, pieprz czarny*. *produkt rolnictwa ekologicznego
Masa netto: 50 g
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902768527575
Dostępność: duża ilość
Mieszanka ta to doskonała kompozycja ziół i przypraw, która w wyrazisty sposób podkreśla smak i aromat pizzy oraz zapiekanek.
Dostępność: duża ilość
Cynamon mielony*, imbir*, pomarańcza suszona*, anyż owoc*, goździki*, gałka muszkatołowa*, ziele angielskie*, kardamon mielony*, wanilia*, płatki nagietka* (w różnych proporcjach).
Dostępność: duża ilość
Składniki: koper ogrodowy 13%, estragon, chrzan, ziele angielskie, pieprz czarny, kolendra, gorczyca, marchew korzeń, majeranek, liść laurowy, czosnek.
Sposób użycia: Proponujemy przepis na ogórki konserwowe. Ogórki dokładnie umyć, odsączyć, układać w naczyniach wraz z przyprawami. Ogórki zalać zalewą: na 3 litry wody - 0,5l octu 10%, 40g soli, 30g cukru. Ogórki zamknąć i pasteryzować w temperaturze 90°C przez około 10 minut. W przypadku, gdy ogórki będą sporządzone w słoikach 1l - 1,5l na 1 słój należy brać: 1 - 2 łyżki przygotowanej mieszanki lub 1 gałązkę estragonu, 1 korzeń chrzanu, 3 - 4 ziarnka pieprzu, 1/4 łyżki gorczycy, 2- 3 ziarnka ziela angielskiego, szczypta kolendry, korzeń marchwi, 2 - 3 liście laurowe, ząbek czosnku, szczypta majeranku.
Masa netto: 100 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5903246866827
Dostępność: duża ilość
Kompletna przyprawa do ogórków kiszonych. Porcja na 5kg ogórków.
Dostępność: duża ilość
Wzbogaca smak i aromat potrawy czyniąc ją lżejszą i lepiej przyswajalną. Przyprawę należy wklepywać w porcje mięsa lub stworzyć z niej macerat do mięsa z dodatkiem oleju. Macerować mięso około dwóch godzin, po czym przygotować jak zwykle.
Dostępność: duża ilość
Mięso przyprawić bezpośrednio przed pieczeniem lub macerować w przyprawie połączonej z olejem około dwóch godzin. Następnie piec jak zwykle.
Dostępność: duża ilość
Potrzebujesz pomocy?