Pikantna przyprawa z XVIII wieku, używana do wyostrzania smaku. Stosuje się ją do roślin strączkowych, drobiu, sosów, gulaszu, owoców morza.
Darmowa dostawa od 250 zł
Papryka ostra nadaje potrawom szczególnie pikantny smak. Dodaje się jej w niewielkich ilościach do gulaszu, mięs, ryb, zup, potraw jarzynowych i sosów. W kuchni Meksyku stanowi jeden z głównych składników.
Dostępność: duża ilość
Składniki: papryka słodka 100%
Masa netto: 60 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741001337
Dostępność: duża ilość
Składniki: papryka zielona płatki 100%.
Masa netto: 50 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741003003
Dostępność: duża ilość
Składniki: pieprz biały 100%
Masa netto: 30 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741003010
Dostępność: duża ilość
Składniki: pieprz biały mielony 100%
Masa netto: 50 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741001948
Dostępność: duża ilość
Pikantna przyprawa z XVIII wieku, używana do wyostrzania smaku. Stosuje się ją do roślin strączkowych, drobiu, sosów, gulaszu, owoców morza.
Dostępność: duża ilość
Składniki: pieprz cayenne 100%
Masa netto: 60 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741003034
Dostępność: duża ilość
Składniki: pieprz czarny mielony 100%
Masa netto: 50 g
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym miejscu.
Kod EAN: 5902741002709
Dostępność: duża ilość
Potrzebujesz pomocy?