Sól morska wędzona dymem z drewna dębowego z dodatkiem ziół tj. majeranek, tymianek, oregano, cząber oraz jałowiec, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Nada potrawom wędzony i ziołowy aromat oraz charakterystyczny smak. Polecana jest do pieczonych mięs, warzyw, sosów oraz ryb.


Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Mielone ziarna pieprzu doskonale nadają się do przyprawiania steków.

Przyprawa używana do mięs, wędlin i sosów.

Doskonała kompozycja ziół i przypraw, nadająca się do przyprawiania potraw wegetariańskich. Nadaje potrawom wyjątkowego smaku i aromatu, a dodatkowo pięknie dekoruje przyrządzone potrawy na grilla.

Przyprawa do warzyw grillowanych to znakomita kompozycja, która nada wyjątkowego smaku i aromatu grillowanym warzywom.

Sól himalajska czarna swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki, która odgrywa ogromną rolę w procesie regeneracji nakórka, wpływa korzystnie na włosy i paznokcie. Czarna sól himalajska ma specyficzny jajeczny zapach. Jest wysoko ceniona przez wegan, używana do przyprawiania fofu, co daje w efekcie daniu smak jajecznicy. Popularna również jako składnik dań orientalnych.

Mieszanka starannie dobranych przypraw doskonale sprawdzi się jako dodatek do mięs, sosów, zup oraz wielu innych przypraw.

Doskonała przyprawa do potraw z grilla, która wzbogaci smak i aromat przygotowywanych przypraw.

Połączenie soli himalajskiej białej i różowej z dodatkiem starannie wyselekcjonowanych przypraw ekologicznych stanowi doskonałą kompozycję do różnego rodzaju przypraw.

Dzięki starannie dobranym składnikom, sól ma niepowtarzalny smak i aromat przez co podnosi walory smakowe przygotowywanych potraw.