Sól morska wędzona dymem z drewna dębowego z dodatkiem ziół tj. majeranek, tymianek, oregano, cząber oraz jałowiec, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Nada potrawom wędzony i ziołowy aromat oraz charakterystyczny smak. Polecana jest do pieczonych mięs, warzyw, sosów oraz ryb.
w młynkach

Sól morska od dawna jest ceniona w kuchniach całego świata. Coraz więcej zwolenników zdobywa również w Polsce.

Sól himalajska czarna swą ciemnofioletową barwę zawdzięcza obecności siarki. Czarna sól himalajska ma specyficzny jajeczny zapach. Jest wysoko ceniona przez wegan, używana do przyprawiania tofu, co daje w efekcie daniu smak jajecznicy. Popularna również jako składnik dań orientalnych.

Różowa sól himalajska doskonale nadaje się do codziennego użytku w kuchni. Dodatkowo piękne kryształki wspaniale dekorują potrawę.

Doskonała kompozycja ziół i przypraw, nadająca się do przyprawiania potraw wegetariańskich. Nadaje potrawom wyjątkowego smaku i aromatu, a dodatkowo pięknie dekoruje przyrządzone potrawy na grilla.

Przyprawa do warzyw grillowanych to znakomita kompozycja, która nada wyjątkowego smaku i aromatu grillowanym warzywom.

Połączenie soli himalajskiej białej i różowej z dodatkiem starannie wyselekcjonowanych przypraw ekologicznych stanowi doskonałą kompozycję do różnego rodzaju przypraw.

Dzięki starannie dobranym składnikom, sól ziołowa ma niepowtarzalny smak i aromat przez co podnosi walory smakowe przygotowywanych potraw.

Mieszanka starannie dobranych przypraw doskonale sprawdzi się jako dodatek do mięs, sosów, zup oraz wielu innych przypraw.

Dzięki starannie dobranym składnikom, sól ma niepowtarzalny smak i aromat przez co podnosi walory smakowe przygotowywanych potraw.

Doskonała przyprawa do potraw z grilla, która wzbogaci smak i aromat przygotowywanych przypraw.

Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Mielone ziarna pieprzu doskonale nadają się do przyprawiania steków.

Przyprawa używana do mięs, wędlin i sosów.