Liofilizowana cebula EKO
Liofilizowana cebula z uprawy ekologicznej może być stosowana jako dodatek do sałatek, sosów, marynat, mięs, zapiekanek czy pasztetów.
Składniki: cebula liofilizowana* 100%. *produkt rolnictwa ekologicznego
Sposób użycia: Odpowiednią ilość rozetrzeć w dłoniach czy moździerzu i dodać do potrawy lub mieszanki przyprawowej.
Masa netto: 20 g
Warunki przechowywania: Przechowywać w szczelnie zamkniętym, w suchym i zacienionym miejscu.
Kod EAN: 5904538031190
Firma Dary Natury powstała w latach 90-tych, w niewielkiej, ukrytej wśród lasów wsi Koryciny, w podlaskiej gminie Grodzisk. To stąd pochodzi właściciel firmy, Mirosław Angielczyk, który od najmłodszych lat zajmował się zbieraniem ziół i tworzeniem własnych mieszanek, ale również, co niezwykle cenne, gromadzeniem przekazów o tradycyjnym wykorzystaniu ziół. Długa historia zbioru ziół ze stanowisk naturalnych, ich przetwarzania i wykorzystywania, krystalicznie czyste tereny i bujna, praktycznie dzika roślinność, czynią Podlasie sercem polskiego zielarstwa.